This page has been temporarily disabled due to inactivity. To re-enable, please log into your Blogdrive account.

 

If this is your blog:
Go to my Login

 

 

 

 

 

But hey, while you're here, enjoy some recent Blogdrive entries:

Inspired
these hands had to let it go free and this love came back to me
You were on the stairs not concerned for my feelings. My heart was breaking and you kept on with your conversation like nothing was wrong. When he offered to take me home, I felt like ending it all contemplating how the pain would surely stop with one step to the highway. Instead we drove and he went on about how I'm better off because you weren't being faithful anyway. That night was one of the hardest nights for me and I never thought I'd get over it. As time went on, it got easier and I learned to let you go. And then just like that, without prompting, you were back. You didn't realize what you had until I was gone. And then we kept going and now here we are. I am truly the luckiest to know that no matter what, you now have my back. Thank you for loving me the way you do. I could never do any better than you.

.: LifeHasBegun:.
So sweeeeetttt
....

Sekarang nie kan semua orang tengah sibuk nak bersweet-sweet bagai. Dok tengok pak we/mak we orang bagi ayat jiwang-jiwang atau tengok laki/bini bersweet dekat ig, bukan main la semua orang pun bermimpi nak pasangan masing-masing macam tu jugak. Bukan tak boleh bermimpi, tapi masing-masing kena usaha la ye dak. Tak payah yang nak mengeji bagai. Biarlah orang tengah happy. Kan lebih elok kita doakan kebahagian mereka itu berkekalan. Kan? Hihih.. Terbebel pulak. Sebenarnya nak cerita gak pasal orang tu punya sweetttttt. Insyaallah jika diizinkan oleh Allah S.W.T, hari ini adalah hari terakhir aku puasa sunat enam. No ganti-ganti ye sebab syukur sangat tahun ini berjaya lagi (?) puasa penuh. Ye, tahun ketiga rasanya berjaya puasa penuh. Jangan nak tanya lebih-lebih kenapa. Hehe. So pagi ini alhamdulillah bangun seperti biasa untuk sahur dalam kul 4.30 pagi camtu. Kalau bulan ramadhan dulu, orang tu memang tak pernah miss la kejut bangun sahur. Bukan tahun nie, tahun-tahun sebelum... (more)

Daily Devotion
Live Life For Today
Date: Thursday, July 30, 2015 Chapters: Isaiah 21-25 Message Title: Live Life For Today Hello My Friend, With all the crazy things going on around the world, it can be pretty scary to even go out into the world. Even in our very own country it's no longer safe to go to the movies or church without the fear that it may be our last day. When you think about it, we really have no guarantee of tomorrow, all we have is today, and while the world falls apart, we who are saved need to live our lives in a way that brings others closer to Christ. “Whereas ye know not what shall be on the morrow. For what is your life? It is even a vapour, that appeareth for a little time, and then vanisheth away. For that ye ought to say, If the Lord will, we shall live, and do this, or that.” - James 4:14,15. Do you ever wonder why God gives us so many warnings, and some centuries ahead of time, even when nothing is going on? It's to get as many people to repent as possible before Christ does... (more)

kamarul
Kebebasan dan cinta
Mungkin aku tidak seuntung orang lain...mungkin aku tidak bahagia...cinta yg ada sekejab saja...namun aku hadapi hidup ini...cinta perlukan pengorbanan...dan aku hendak berkorban ker demi cinta...x nak kan..aku sebenarnya nak hidupan yang senang...dan aku senang dalam kehidupanku...aku tidak susah...mmg tema hidup aku...when life is complicated...i make it simple...simple mean aku akan lcari jalan untuk aku lari dari complicated life...aku tak nak mengalami atai simpati atas masaalah orang lain...tapi aku akan simpati dengan keikhlasan aku dan bukannya paksaan...keikhlasan itu timbul apabila seseorang itu menghormati aku dan dia pon betol betol ikhlas terhadap ku....ya aku akui aku seorang pemalas...tapi setiap org ada sifat malasnya..dan aku boleh je buat keje keje lain seperti org bujang lain...yesss...senyumm...apapun aku akui kehidupan aku kosong namun setiap masa ada je kerja aku yang perlu aku lakukan untuk komuniti..untuk kerja hakiki dan juga untuk kawan-kawan aku...ya aku... (more)

cromoflor
buf
dudytf




Copyright © 2003 - 2005 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service